Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / Teknisk Information
  • Teknisk Information

    Bild med teknikkomponenter och tre personer som jobbar vid en dator

Teknisk Information, TI, handlar om att tillhandahålla information kring de tekniska system och den materiel som FMV ansvarar för. Informationen används i första hand av Försvarsmakten, men informationen används även av försvarsindustrin.

Exempel på information är:

Grund och Förvaltningsdata, GoF

Identifiering av materielen och dess ingående komponenter. Alla komponenter får ett nummer som kan liknas vid ett artikelnummer. Detta gör FMV bland annat för att kunnat lagerföra och hantera materielen och dess reservdelar på ett logiskt sätt

Publikationer

Innefattar bland annat:

  • Reservdelskataloger
  • Instruktionsböcker
  • Reparationsböcker

Tekniska Order, TO

TO är ett system som hanterar nya direktiv som FMV ger ut. Direktiven avser redan befintligt materiel som kunden behöver åtgärda, se över eller hantera på ett nytt sätt. Anledningen till detta kan till exempel vara förändringar i designen eller användargränssnittet.

Ritningar

  • Materielritningar (Konstruktionsritningar)
  • Anläggningsdokumentation (Försvarsmaktens fasta anläggningar)

Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-07-15 10:36. Uppdaterad: 2016-09-20 16:04. Ansvarig: Visa e-postadress.